• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

3 Articol(e)

pe pagină

3 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Pachete piercing-uri ombilicale - oferte de pachete piercing-uri

La magazinul BodyMod.ro avem multe oferte de pachete de piercing-uri. Aceste pachete sunt destinate în special celor care doresc o gamă largă de piercing-uri piercinguri din care să poată alege. De exemplu, există mulți oameni care preferă să utilizeze un anumit tip de piercing pentru o petrecere și un alt tip atunci când sunt la serviciu, la școală sau la sport. Dacă vă plac piercing-urile ombilicale și în același timp doriți să vă decorați buricul într-un mod frumos și elegant, pachetele noastre de piercing-uri de buric sunt potrivite pentru dvs.

La magazinul BodyMod.ro puteți obține multe pachete diferite de piercing-uri ombilicale

Dacă sunteți în căutarea unui pachet de piercing-uri ombilicale, ați ajuns la magazinul online potrivit. La noi puteți găsi o gamă largă de pachete diferite de piercing-uri. Avem, printre altele, oferte de pachete care conțin piercing-uri de buric cu bile sclipitoare, pandantive model inimă din piatră, bile luminiscente și piercinguri din oțel chirurgical.

Avem ceva pentru toată lumea. Aruncați o privire la selecția noastră și lăsați-vă tentați să cumpărați următorul pachet de piercing-uri. Amintiți-vă să vă curățați piercing-ul când îl înlocuiți. Puteți citi mai multe despre îngrijirea piercing-urilor mai jos.

Piercing-uri de buric cu bile cu sclipici

Dacă vă plac petrecerile și culorile, ar trebui să cumpărați pachetul nostru de șapte piercing-uri de buric cu bile cu sclipici. Acest pachet conține șapte piercinguri care pot începe, fără îndoială, o petrecere. Bilele sclipitoare trimit un semnal festiv. Această ofertă de pachet este destinată în special celor care ar dori să iasă în evidență la următoarea petrecere.

Piercing-uri ombilicale cu pandativ inimă din cristal

La magazinul BodyMod.ro puteți cumpăra, printre aletele, un pachet de patru piercing-uri cu pandativ în formă de inimă din cristal. Acest pachet oferă câteva piercing-uri ombilicale foarte frumoase care sunt foarte potrivite pentru o fată/femeie ce vrea să transmită un semnal simplu și feminin prin piercing-ul ei.

Nu uitați să vă curățați piercing-ul la înlocuire

Atunci când îți schimbi piercing-ul pe buric, este important să-l curățiți. Dacă nu vă curățați piercing-ul la înlocuire, pot apărea inflamații și infecții de care poți scăpa destul de greu. La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de produse de îngrijire, care vă pot ajuta să vă curățați piercing-ul ombilical, astfel că să fie curat și delicios pentru a primi o nouă bijuterie. Uitați-vă la gama noastră largă de produse de îngrijire și acordați piercing-ului dvs. cele mai bune condiții pentru a rămâne frumos și curat.

Sunteți fan piercing-uri?

Dacă îți plac piercing-urile și pur și simplu nu te saturi citind despre ele,vă invităm să vizitați pe îndelete magazinul nostru online unde puteți citi mult mai multe despre acest tip de decorare corporală. De exemplu, în paginile site-ului nostru puteți citi despre materialele folosite în piercing-uri.

Dacă nu găsiți răspuns la o întrebare despre piercing, vă rugăm să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă ascultăm.