• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

6 Articol(e)

pe pagină

6 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Oferte pachete de piercing-uri de buze

Aici aveți posibilitatea de a face o afacere bună având în același timp la dispoziție o mică și frumoasă colecție de bijuterii piercing diferite pentru piercing-ul buzelor. Când cumpărați unul din pachetele noastre la ofertă, veți observa o reducere semnificativă a prețului când vorbim de prețul pe bucată.

Aceste bijuterii sunt folosite în unele dintre cele mai cunoscute piercing-uri de buze, cum ar fi, de exemplu, Madonna/Monroe sau piercing-ul de labret inferior, care este numit, mai simplu, de fapt, labret.

Labretele sunt foarte bune în piercing-urile pentru care sunt destinate, dar sunt mai puțin folositoare, de exemplu, la piercing-urile generale de buze. Dacă nu sunteți sigur ce piercing-uri tip labret vi se potrivesc, veți putea să citiți mai multe despre aceste labrete, precum și tipurile de piercing care se recomandă, în paginile și secțiunile deprofil ale magazinului nostru online.

Alte opțiuni

Avem câteva tipuri diferite de labrete, atât la vânzări în vrac dar și la pachete la ofertă. Una dintre cele mai populare variante este pachetul cu cinci labrete luminiscente, care, desigur, vin în cinci culori diferite. Ele au un efect cu adevărat fain dacă de exemplu le porți la lumina zilei, iar apoi se vor transforma în mici perle luminoase în buzele tale când ieși în oraș și participi la viața de noapte.

Dacă sunteți mai mult genul clasic și feminin, s-ar putea să vă bucurați mai mult de labretul nostru elegant din oțel chirurgical lucios, cu bile și pietre în mai multe combinații de culori diferite. În acest pachet veți primi toate cele opt labrete cu pietre deci puteți da o adevărată lovitură cumpărându-le de aici.

Sau dacă doriți să economisiți și mai mult la alegerea pachetelor ofertă pentru piercing-ul buzelor, puteți alege să cumpărați această tijă labret cu 7 bile diferite, fiecare cu o piatră de o altă culoare pentru a le putea schimba între ele oricând doriți.

După cum puteți vedea, aveți opțiuni bogate pentru a face o achiziție foarte bună atunci când vine vorba de labretele pentru piercing-urile de buze, mai ales dacă alegeți unul dintre pachetele noastre la ofertă.