• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

10 Articol(e)

pe pagină

10 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Ofertă pachete de piercing-uri de limba

Aici puteți face o afacere bună și economică cumpărând deodată mai multe piercing-uri de limbă. Când apelați la diferitele noastre pachete veți economisi o mulțime de bani. Pachetele noastre de piercing-uri oferă între 4 și 8 bucăți în fiecare pachet în funcție de tipul pe care îl alegeți și prețul este mai scăzut când alegeți acest mod de a cumpăra bijuterii.

Piercing-uri de limbă din plastic

Avem mai multe tipuri diferite de pachete de piercing-uri de limbă din plastic, dar unul dintre cele mai populare produse este pachetul nostru de 6 bucăți de piercing-uri de limbă luminiscente din acril. Veți obține șase culori faine care luminează în întuneric și vă asigură că proprietarul sau proprietara piercing-ului vor fi remarcați. În același timp, acrilul este un material foarte delicat pentru dinți, deoarece acrilul se va rupe mereu înainte de a vă răni un dinte sănătos. Deci, dacă veți fi atât de ghinioniști să mușcați bila sau să o loviți de dinți, va fi bila cea care se va sparge mai întâi.

Dacă doriți un piercing de limbă din plastic moale, puteți vedea oferta noastră de pachete de 8 buc piercing-uri de limba din teflon, care vin, desigur, în 8 culori vii, diferite. Teflonul este un material ultra-moale care este foarte confortabil în utilizare, în timp ce este prietenos cu dinții.

Piercing-uri de limba din metal

Dacă sunteți un utilizator mai experimentat de piercing-uri de limbă, vă recomandăm să alegeți piercing-urile din metal. Aici aveți, de asemenea, câteva opțiuni diferite, dar o alegere foarte evidentă și populară în această categorie este pachetul nostru cu cu o tijă din oțel chirurgical și șapte bile de vârf, toate cu pietre în diferite culori.

Cu toate acestea, dacă ceea ce căutați este calitatea, atunci, probabil că oferta de pachet cu cele cinci piercing-uri placate cu titan în diferite culori, este produsul la care trebuie să vă uitați. Aici sunt cinci piercing-uri de limba în culori complet diferite, strălucitoare și atractive în cazul în care puneți accentul pe calitate. Limba dvs. vă va mulțumi cu siguranță că ați ales acest pachet.