• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

33 Articol(e)

pe pagină

33 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing-uri ieftine și oferte la pachet

A cumpăra piercing-uri ieftine este un lucru dorit de mulți, dar nu este mereu posibil dacă atât calitatea cât și siguranța și serviciile trebuie să fie la înălțime. Noi facem asta la magazinul BodyMod.ro prin a vă pune la dispoziție oferte sub formă de pachete.

Cele mai ieftine piercing-uri

Atunci când cumpărați unul din pachetele noastre la ofertă, veți fi siguri întotdeauna că economisiți bani, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji. Vă furnizăm piercing-uri ieftine printr-un sistem îmbunătățit de depozitare care nu face rabat de la calitatea serviciilor. În acest fel vă putem oferi cele mai ieftine piercing-uri, fără multiplele dezavantaje ale livrării din, spre exemplu, Thailanda sau Statele Unite.

Economisește bani cumpărând piercing-uri vrac

Toate pachetele noastre de piercing-uri au în comun faptul că, atunci când cumperi o întreagă serie de bijuterii piercing de același tip, acestea sunt incredibil de ieftine. Dar dacă nu vă trebuie atâtea piercing-uri de același tip? Atunci aveți fie posibilitatea de a le folosi ca rezerve, fie să faceți cumpărături pentru mai mulți prieteni de ai dvs. interesați.

Piercing-uri ieftine de limbă, ombilicale, de buze, etc.

În această categorie nu veți găsi doar un tip de piercing ieftin, ci și bijuterii pentru piercing de limbă, piercing ombilical, piercing de buze etc. Ne extindem gama de produse în mod constant și sperăm că veți găsi o ofertă la pachet care să se potrivească dorințelor dvs.

Rețineți că toate bijuteriile noastre de piercing-uri confecționate din plastic au caracteristica utilă de a putea fi scurtate. Dacă piercing-urile ombilicale sunt prea lungi, poți oricând taia tija, înșuruba o bilă metalică și facând astfel un nou filet pe tijă. În acest mod, poți pune bila de plastic la loc pe tija piercing-ului ombilical care este acum mai scurt. Același lucru este valabil pentru piercing-urile ieftine de limbă sau de buze care sunt confecționate din plastic.

Abonați-vă la Feed-uri RSS