• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

14 Articol(e)

pe pagină

14 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Mască piercing - găsește-ți aici următoarea ta mască de piercing

Măștile de piercing mai sunt numite și opritoare piercing. Măștile de piercing-uri nu sunt considerate bijuterii în adevăratul sens al cuvântului, deoarece ele sunt folosite ca o aleternativă temporară atunci când, dintr-un motiv sau altul, nu poți purta bijuteria ta de piercing.. De exemplu, dacă ai un loc de muncă unde sunt interzise piercing-urile vizibile, o mascare a piercing-ului poate fi o idee excelentă.

O mască de piercing este în mod obișnuit fabricată din material PTFE sau silicon, care sunt foarte populare, deoarece aceste două tipuri de materiale sunt foarte rezistente, asigurând o manipulare ușoară a piercing-ului. Aceste materiale sunt, de asemenea, foarte bune pentru acest scop, deoarece este posibil să facă măștile de piercing aproape invizibile - din cauza materialului transparent. În mod obișnuit, măștile / opritoarele sunt realizate în culori transparente și asemănătoare pielii pentru a le face cât mai "invizibile".

Măști pentru piercing-ul de limbă

Măștile pentru piercing-urile de limbă sunt ideale pentru cei care doresc o ascunzătoare pe care nu o puteți vedea când vă mișcați gura. La magazinul BodyMod.ro avem mai multe măști piercing diferite din care puteți alege. Avem unele ăn culori transparente care ascund foarte bine piercing-ul. Capetele măștilor piercing-ului de limbă pot fi închise și deschise, asigurând astfel o mască fixată sigur. Prin urmare, puteți cumpăra cu siguranță o mască de piercing de la noi și să fiți siguri ca nu iese din gură.

Tijele piercing transparente sunt foarte populare

În plus față de măștile piercing pentru piercing-uri de limbă, în gama noastră avem, de asemenea, cîteva tije piercing transparente absolut uimitoare. Dacă doriți, de exemplu, să vă ascundeți piercing-ul sau să vă păstrați piercing-ul de buric atunci când sunteți însărcinată - atunci aceste tije transparente de piercing sunt alegerea corectă.

Aceste tije transparente de piercing sunt extrem de eficiente, de exemplu, pentru a ascunde un piercing ombilical. Atunci când tija este făcută din materiale maleabile și transparente (PTFE), este mai dificil pentru alții să vadă că ai un piercing acolo.

Când folosiți o tijă piercing din material PTFE, nu vă fie frică să treceți prin detectorul de metale de la aeroport sau să vă faceși o scanare RMN. Materialul PTFE este rezistent și nu are nici un efect negativ asupra mediului înconjurător.

Vrei sa afli mai multe despre măștile piercing?

În diferitele secțiuni și pagini ale magazinului nostru online veți găsi mai multe informații despre piercing-uri, lărgiri piercing și măști piercing. Vă recomandăm să vizitați magazinul nostru online dacă sunteți interesat de piercing-uri și altele asemenea.
Dacă aveți întrebări pe care nu le puteți găsi pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați. Vom încerca să răspundem cât mai mult la întrebările dvs.

Abonați-vă la Feed-uri RSS