• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

2 Articol(e)

pe pagină

2 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Plug-uri din silicon pentru lărgirea piercing-ului lobilor urechilor

Plug-urile din silicon pentru lărgirea piercing-ului din lobul urechii sunt unele dintre cele mai populare plug-uri sau dopuri. Materialul siliconic este foarte rezistent, ceea ce înseamnă că puteți manipula foarte ușor plug-ul - de exemplu, să-l așezați în locașul din lobul urechii. Deoarece materialul este din silicon puteți să îndoiți și să prindeți cu ușurință plug-ul, astfel încât să-l puteți introduce sau scoate cu ușurință din lobul urechii. La magazinul BodyMod.ro avem plug-uri din silicon pentru lărgirea piercing-ului la prețuri foarte accesibile.

În textul de mai jos puteți citi mai multe despre plug-urile din silicon. Poți citi, printre altele, despre modul în care materialul siliconic diferă semnificativ față de celelalte materiale. În plus, oferim și o indicație a motivelor pentru care dopurile din silicon sunt atât de populare în rândul amatorilor de piercing.

Beneficiile dopurilor de silicon pentru întindere

Siliconul este adesea denumit materialul sublim pentru lărgirea piercing-ului. Asta deoarece dopurile din silicon intră mult mai ușor în ureche cand materialul este la fel de rezistent și maleabil, așa cum este siliconul. Trebuie doar să îndoiți marginea bijuteriilor și apoi bijuteriile intră în locul lor (atunci când îndoiți marginea unui dop din silicon, aceasta devine mai mică și mai ușor de introdus în ureche). Pe lângă faptul că este foarte rezistent, siliconul este foarte moale. Acest lucru înseamnă că purtarea unei bijuterii în lobul urechii este mai confortabilă. De exemplu, atunci când dormiți noaptea, nu veți simți greutatea bijuteriei din silicon în ureche, deoarece este un material atât de moale și ușor. Dacă ați avea un plug din metal sau din lemn în ureche, nu ar fi o surpriză simțiți o mică jenă atunci când capul vi se odihnește pe pernă.

Sfaturi bune privind plug-urile din silicon

Dacă aveți o lărgire piercing care nu este vindecată încă 100%, atunci nu puneți un dop de silicon în lobul urechii. Pielea ta nu poate respira optim dacă ai o bijuterie de silicon în ureche. O rană are nevoie de aer pentru vindecare. Prin urmare, ar trebui să așteptați un timp până să introduceți un dop de silicon.

Deoarece bijuteriile din silicon nu "respiră" la fel ca cele din lemn, ar putea apărea un miros în lărgirea piercing-ului tău. Prin urmare, este important să vă curățați locul lărgirii piercing-ului în mod regulat pentru a evita acest miros, dar și pentru a evita posibilele inflamații. La magazinul BodyMod avem o mulțime de produse de îngrijire, cu care poți curăța lărgirea piercing-ului. Printre aletele, putem menționa Smelly Gelly. Smelly Gelly contracarează mirosul care poate apărea folosind un dop din silicon. În plus oferim și Holey Butt'r, care, de asemenea, ajută la reducerea mirosurilor, în plus față de multe alte caracteristici practice atunci când vine vorba de lărgirea piercing-ului. Chestia inteligentă la plug-urile din silicon este că materialul poate rezista la apă și la alte fluide de curățare. Acest lucru înseamnă că aveți cele mai bune condiții pentru a păstra plug ul sau dopul cât mai curat posibil și că nu trebuie neapărat să-l scoateți atunci când faceți o baie, săriți într-un bazin sau în valurile albastre ale mării.

Doriți să citiți mai multe despre plug-urile din silicon?

Pe site-ul nostru puteți citi mai multe despre plug-uri și despre matarialul silicon. Dacă nu ați mai făcut niciodată o lărgire de piercing al lobului urechii, atunci este foarte recomandat să citiți mai multe informații de pe site-ul nostru. În acest fel, veți fi bine informați pentru aplicarea următorului dvs. plug, atât din punct de vedere al igienei cât și al cunoașterii diferitelor materiale.