Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

CUMPERI 3, PLĂTEȘTI 2
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

NU TE ÎNDOI NICIODATĂ DE TINE, EȘTI MAI PUTERNICĂ DECÂT CREZI

Trei femei, trei povești.

PRAGA

“Întotdeauna am fost foarte independentă și am visat să inspir oameni. Am fost crescută să-mi urmez visurile și să-mi creez viitorul în loc să urmez orbește normele sociale. Mintea mea creativă m-a dus pe un drum neașteptat al lumii spirituale yoghine combinat cu cel artistic al unui fotograf. Nu mi-aș putea imagina metode mai bune de expresie de sine, care mi-au ajutat să cresc ca persoană și să empower alte persoane prin experiența mea.”

SUNNY

“M-am considerat întotdeauna o persoană puternică, independentă și curajoasă. Am fost crescută de o femeie puternică, care mi-a arătat cum să fiu încrezătoare și să cred în forțele proprii, asta fiind mentalitatea cheie cu care am evoluat. Niciodată nu te îndoi de tine, ești mai puternică decât crezi.”

OLGA

“Mă simt cel mai bine atunci când îmi țin camera foto în mâini. Învățând să nu-i judec pe alții, m-am acceptat pe mine. Am ajuns la un punct unde pot recunoaște și valora frumusețea naturală a oamenilor din jurul meu. Motto-ul meu în munca mea și pentru mine este: Fii tu însăți!”