Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Deo pentru piercing- 5%

Oferta se încheie în ...
Epuizat din stoc
Oferta se încheie în ...

Acest deo nu este ca deodorantele obișnuite, la care lichidul se află de regulă sub presiune într-un container de metal. De asemenea, lichidul acesta nu este pulverizat ca un deodorant obișnuit. Acest produs este bazat pe uleiuri naturale și, prin urmare, nu conține alte ingrediente decât aceste uleiuri naturale. Diferite uleiuri sunt amestecate pentru a obține un ulei care ajută la reducerea mirosului corpului, adăugând în același timp un miros plăcut și ușor pe piele.

Toți cei care au un piercing știu că, în timp, un miros urât, poate să apară de la piercing. Cei mai mulți oameni, totuși, neagă acest lucru.
Mai ales dacă ți-ai lărgit piercing-ul din lobii urechilor și porți acolo bijuterii care nu lasă pielea să respire, se poate întâmpla ca bacteriile să rămână în interior, iar, după o perioadă de timp, vor provoca un miros urât.

Uleiurile din acest deo constau din ulei de semințe de struguri, care este baza - adică, este uleiul în care au fost amestecate celelalte tipuri de uleiuri. Celelalte uleiuri constau în:

  • Ulei din arborele de ceai, care este un inhibitor excelent de mirosuri, deoarece acționează și ca dezinfectant.
  • Ulei de lavandă care este bun împotriva pielii murdare, deoarece acționează asupra glandelor sebacee închise
  • Ulei de patrunjel, unde conținutul de clorofilă contracarează, de asemenea, mirosul neplăcut.
  • Uleiul de rozmarin, care limitează înmulțirea bacteriilor care provoacă miros datorită conținutului de zinc și clorofilă.

Fiecare ulei, separat, are propriile proprietăți, dar dacă le amestecați, obține un produs natural care acționează ca deodorant, care îndepărtează mirosul neplacut, adăugând în același timp un miros ușor de lavandă.

Utilizează produsul scoțând bijuteriile din corp, spălați apoi piercing-ul și aplică una sau două picături de ulei. Lasă uleiul să pătrundă bine în piercing și reintrodu bijuteriile. Utilizează uleiul după cum este necesar.

Reține că, datorită clorofilei din conținut, nu recomandăm folosirea acestui ulei în timpul sarcinii.

Detalii
NumeDeo pentru piercing
SKUCare-Deo
Campanie- 5%
TypeProduse de igienă
Conținut5 g.
CuloarePortocaliu
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Deo pentru piercing
Rating-ul tău
Deo pentru piercing