Ofertă

Cercel cu balama din titan cu pietre pe exterior

87,50 Lei începând de la 125,00 Lei
în stoc

Aceasta bijuterie debordează de calitate imediat cum o vezi și o simți. Poți simți imediat că este făcută dintr-un material ușor care se aseamănă cu titanul. Chiar daca bijuteriile piercing sunt în general mici și ușoare, poți simți cu siguranță diferența de greutate dacă ai bijuterii din titan pe o parte și din oțel chirurgical în partea cealaltă. Titanul este mult mai ușor, și așadar, mai confortabil de purtat.

Acest cercel este disponibil în diferite culori. Modelul argintiu strălucitor nu este suflat, are culoarea titanului -- Ușor mai închisă decât oțelul chirurgical. Restul modelelor au o suflare cu PVD, care rezistă mai mult decât o placare normală.

Cerceii sunt disponibili în diferite grosimi și diametre. Asta înseamnă că probabil îți vei găsi bijuteria care se potrivește perfect piercing-ului tău. O poți folosi în ureche, tragus, helix sau daith. O mai poți folosi și ca cercel pentru nas sau în sept.

De-a lungul marginii exterioare, vei vedea mici pietre transparente. Pietrele sunt plasate ca niște perle pe un rând pe marginea vizibilă a cercelului. Mica parte a balamalei care este folositp ca închidere nu este pavată cu pietre. Bara are o balama pe o parte și o poți deschide și închide cu ușurință printr-un click.

Detalii
SKU Ring-45
Tipul închiderii Cu balama
Type Cercel cu balamale
Material Titan
Culoarea pietrei Transparent
Tipul pietrei Zirconia cubică
Tipul placării Placare PVD
Număr bucăți 1 buc.
Bijuteria are placare? Da, complet
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel cu balama din titan cu pietre pe exterior
Rating-ul tău
Cercel cu balama din titan cu pietre pe exterior