Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Bilă piercing din aur de 14 carate cu pietricică încrustată-5%

Oferta se încheie în ...
149,15 Lei începând de la 157,00 Lei -5%
în stoc
Oferta se încheie în ...

Aveți o bijuterie de piercing cu adevărat frumoasă, din aur veritabil, și vă lipsește o bilă nouă sau una de rezervă? Atunci, acum aveți ocazia să obțineți o bilă cu adevărat drăguță, care este dotată cu o piatră frumoasă, strălucitoare.

Bilele de piercing sunt confecționate din aur de 14 carate și se potrivesc cu bijuterii cu grosimea firului de 1,6 mm. Bilele în sine au un diametru de 4 mm și pot să se potrivească, de exemplu, pentru inele, potcoave, labrete, tije drepte sau curbe. Sau, dacă aveți un piercing de aur în ombilic, va fi, desigur, ideal să aveți și o bilă superioară suplimentară pentru el. Deci, dacă ați pierdut bila de la una dintre bijuteriile dvs. din aur sau dacă doriți doar o bilă de rezervă, atunci această bilă este o alegere excelentă, dacă vă doriți o bilă puțin mai extravagantă. Bilele se potrivesc bine cu bijuteriile care au deja pietre transparente, dar vor arata foarte bine și pe bijuterii fără pietre.

Bila este disponibilă în două variante din aur de 14 carate, pe care le puteți vedea și în imaginea produsului. O variantă este aurul galben simplu de 14 carate, iar cealaltă este un aur alb de 14 carate. Bilele din aur alb se potrivesc cel mai bine cu o bijuterie din aur alb. Același lucru este valabil și pentru aurul obișnuit.

Detalii
NumeBilă piercing din aur de 14 carate cu pietricică încrustată
SKUBall-35
Campanie-5%
Modalitate închidereFilet exterior
TypeBilă lejeră
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Bilă piercing din aur de 14 carate cu pietricică încrustată
Rating-ul tău
Bilă  piercing din aur de  14 carate cu pietricică încrustată