• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 68

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 68

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Șuruburi nazale

La magazinul BodyMod.ro avem o selecție largă și drăguță de diferite șuruburi pentru nas. Șuruburile pentru nas sunt piese foarte feminine, care pot fi folosite ca poadoabe de orice femeie. Mai jos puteți citi mai multe despre șuruburile noastre nazale pentru piercing-uri nazale și tot ceea ce ține de ele. Bucură-te de șurubul tău nazal

Bijuterii feminine care impresionează

Un șurub nazal este o bijuterie foarte feminină care te face să pari foarte elegantă. O mulțime de femei poartă un șurub pentru a evidenția partea lor feminină. Dacă doriți să subliniați în continuare partea dvs. feminină, un șurub pentru nas este bijuteria piercing pentru dvs. Din moment ce selecția noastră este atât de mare, veți fi fericită să găsiți un șurub pentru nas care să se potrivească cu personalitatea dvs.

Șuruburi nazale în diferite culori și modele

La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de șuruburi nazale într-o mare varietate de culori. Vrem să oferim clienților noștri o selecție largă, astfel încât să poată alege cu ușurință. Cu noi puteți avea șuruburi nazale cu mai multe motive diferite. Avem de exemplu șuruburile nazale clasice cu o piatră frumoasă la capăt. În plus, avem, de asemenea, șuruburi nazale cu bile, vârfuri ascuțite, stele la capăt. Fără îndoială, există ceva pentru toată lumea aici, la magazinul BodyMod.ro.

Șuruburile noastre nazale sunt, desigur, de o calitate foarte înaltă. Prin urmare, puteți oricând conta pe primirea unui produs care este 100% bun atunci când comandați la magazinul BodyMod.ro. Am ales în mod deliberat să avem prețuri mici, deoarece vrem să oferim produse de calitate la prețuri accesibile. Deși unele dintre prețurile noastre pot părea uneori foarte mici, ar trebui să știți că noi, cu siguranță, nu facem compromisuri privind calitatea. Calitatea înaltă este mereu pe primul loc aici, la noi. În plus, ne concentrăm foarte mult pe satisfacția clienților. Dorim să avem cei mai fericiți clienți din industrie.

Citiți mai multe despre șuruburile nazale și alte piercing-uri pe blogul nostru de informații

Dacă doriți să citiți mai multe despre piercing-uri, materiale și multe altele, magazinul nostru online vă stă la dispoziție. Pe acest site, veți găsi o mulțime de informații interesante care vă oferă o bună cunoaștere a lumii piercing-urilor. Vă recomandăm să citiți aceste aceste informații dacă aveți întrebări la care nu aveți răspunsuri. Dacă nu găsiți răspunsurile la întrebările dvs. pe site, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă ascultăm.

O igienă bună este primul pas către un piercing frumos al nasului

Este important să vă curățați nasul și șurubul nazal din piercing-ul nasului. Este deosebit de important la început, când rana nu este încă vindecată. Aici piercing-ul este extrem de sensibil la murdărie, ceea ce necesită eforturi suplimentare de igienă din partea dumneavoastră. La magazinul BodyMod.ro oferim o mulțime de produse de îngrijire pentru diferite peircing-uri. Avem, de asemenea, produse de îngrijire pentru șuruburi nazale. Deci, dacă aveți nevoie de un produs bun care vă poate ajuta să vă curățați piercing-ul, aruncați o privire la gama noastră variată de produse de îngrijire.