• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 199 lei. Altfel, de la 19 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

9 Articol(e)

pe pagină

9 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tija dreaptă pentru piercing-uri intime masculine

Ar putea fi avantajos pentru tine să folosești o tijă dreaptă în piercing-ul tău intim de zi cu zi. O tijă dreaptă este, probabil, bijuteria intimă care este și cea mai discretă și, prin urmare, în multe cazuri, este cel mai confortabil de purtat pe sub haine. Acesta poate fi un mare plus în activitatea de zi de zi când este posibil să lucrați sau să studiați. În acest fel, piercing-ul va fi menținut în timp ce va ocupa cât mai puțin loc posibil sub haine.

Dimensiuni

Tijele drepte sunt disponibile în mai multe dimensiuni și materiale. Ar trebui să alegeți, desigur, o dimensiune care să se potrivească cu obiectivele pe care le are piercing-ul. Multe dintre tijele noastre au o varietate destul de mare atunci când vine vorba de alegerea lungimii, astfel încât ar trebui să fie posibil pentru toată lumea să găsească o tijă care se potrivește piercing-ului lor intim. Trebuie să fiți conștienți de alegerea grosimii firului pentru a se potrivi grosimii firului cu care ați făcut inițial piercing-ul și, bineînțeles, de asemenea, la ce lungime doriți să aveți tija. Lungimea se măsoară întotdeauna pe piesa liberă între bilele de la capetele tijei.

Materiale

Există mai multe materiale diferite din care poți alege atunci când este vorba de tija dreaptă. Dar ce material să alegeți este o întrebare foarte personală la care se poate răspunde doar personalizat. Selecția materialului va depinde, de obicei, de tipul de piercing pe care îl aveți, precum și de preferințele proprii. Am analizat câteva dintre materialele de mai jos, precum și beneficiile fiecăruia. Dacă le citiți, ar trebui să puteți să vă formați o impresie bună despre diferitele opțiuni pe care vă puteți baza alegerea dvs.

Acril

Când vine vorba de alegerea materialului, merită, de asemenea, să ne gândim la scopul bijuteriilor. Dacă căutați o tijă dreaptă care ar trebui simțită cât mai puțin posibil pentru că ar trebui folosită zilnic, atunci tija noastră acrilică va fi o alegere foarte bună. Acest lucru este valabil mai ales atunci când aveși o tijă foarte mare, deoarece acrilul este un material ușor, care nu "cântărește" la fel de mult ca o tijă similară, de exemplu, din oțel chirurgical

PTFE

Alternativ, puteți alege o tijă complet discretă și flexibilă din PTFE, care este un material moale și flexibil. O tijă PTFE, datorită confortului deosebit al materialului, va fi o alegere ideală pentru viața de zi cu zi, unde obiectivul este să vă simțiți cât mai puțin posibil piercing-ul său. Cu toate acestea, PTFE poate fi obținut numai în două grosimi de fire, adică 1,2 mm și 1,6 mm.

Titanium

Poți fi, de asemenea, grijuliu cu tine și să alegi titanul. Sunt disponibile și tije drepte pentru piercing din titan, la fel ca cele din PTFE, de până la 1,6 mm grosime. Titanul este, de asemenea, o alegere foarte bună pentru utilizarea de zi cu zi, deoarece este un material foarte curat, care este dur și 100% fără nichel. Deci, dacă sunteți alergic la nichel, titanul va fi o alegere foarte bun ca material. Acrilic-ul și PTFE-ul nu au, de asemenea, nichel, dar, în schimb, nu sunt materiale atât de solide ca titanul.

Oțel chirurgical

Nu în ultimul rând, există și oțelul chirurgical din care sunt fabricate multe bijuterii de piercing. Oțelul chirurgical este de asemenea disponibil cu diferite tipuri de înveliș din aur, oferindu-i un aspect puțin mai exclusivist. Cu toate acestea, oțelul chirurgical este foarte greu în comparație cu materialele de mai sus. Indiferent dacă doriți să fie greu sau ușor este opțiunea dvs. - Ambele opțiuni sunt aici.