• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

38 Articol(e)

pe pagină

38 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tije curbate pentru piercing-uri intime feminine

Tija curbată este folosită foarte des la piercing-urile intime feminine, tocmai datorită formei lor curbe. Atunci când o tijă este curbată, aceasta este în mod special potrivită pentru piercing-uri realizate pe o suprafață relativ plată. Avantajul unei tije curbe în fața unei tije drepte este că poate intra și obține o prindere mai bună, deoarece adâncimea piercingului poate urma forma curbată. Dacă ați fost inițial străpuns cu o tijă curbată, puteți schimba, de asemenea, piesa de început, fie cu inele sau potcoave, atunci când piercing-ul este vindecat. Toate au aceeași formă curbată, sub care bijuteria trece prin piele.

Avantaje speciale ale tijelor curbate

Așa cum am menționat mai sus, tija curbată are avantajul că are o bună prindere chiar și într-o perforare pe o suprafață plană cum ar fi, de exemplu, un piercing Christina. Un piercing Christina este foarte asemănător cu un piercing ombilical, totuși, cu diferența că este un piercing intim, care se află cel mai adesea pe Muntele Venus. Dar, la fel cum folosiți tijele curbate în piercingurile ombilicale, puteți face același lucru la un piercing Christina, care este probabil cel mai răspândit piercing intim pentru femei.

Un alt avantaj al unei tije curbate, mai degrabă decât un inel sau potcoavă, constă în faptul că se așează mai bine și iese cât se poate de puțin în relief sub haine, deoarece este bijuteria cu cel mai mic material ieșit în afara găurii de perforare. Doar capetele tijei sunt vizibile când tija este așezată așa cum ar trebui. Este deosebit de util dacă piercing-ul dvs. intim este relativ nou și încă nu vă obișnuiți cu sentimentul că stă acolo.

Diferite tipuri de tije curbate

Tijele curbate sunt disponibile într-o varietate de culori, materiale și desene, deci aveți într-adevăr o selecție largă de bijuterii. Cu toate acestea, vă recomandăm să vă gândiți puțin la designul ales atunci când utilizați tija într-un piercing intim. Puteți citi mai multe despre diferitele tipuri de piercing-uri intime în paginile de specialitate ale magazinului nostru online. Tot aici vă veți putea face și o impresie despre bijuteria care se potrivește cel mai bine formei dvs. de piercing intim.