• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 64

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 64

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Inele pentru piercing-ul urechii

La magazinul BodyMod.ro avem o selecție frumoasă și largă de inele pentru piercing-urile de urechi. Inelele pentru piercing-urile de ureche sunt unele dintre cele mai populare bijuterii piercing disponibile. De ce sunt atât de populare? O proporție foarte mare a populației are piercing-uri în urechi, astfel încât nevoia de inele, bile, inele complete etc. este uriașă în comparație cu, de exemplu, piercing-urile de buze (nu sunt atât de multe persoane cu piercing-uri în buze). Puneți-o într-un alt mod: Piercing-ul urechii este cea mai "normală" formă de piercing din lume. Prin urmare, în fiecare zi se vând o mulțime de inele pentru piercing-uri de urechi.

Piercing-urile în ureche au fost făcute de mii de ani - piercing-urile în ureche fiind una dintre cele mai vechi forme de piercing. Și poate de aceea, piercing-ul în ureche este azi atât de popular. Noi, la magazinul BodyMod.ro, suntem conștienți de faptul că piercing-ul în ureche este atât de popular. Prin urmare, vă putem oferi o selecție imensă de inele diferite pentru piercing-ul urechii. Avem inele în diferite culori, forme și desene. Există ceva pentru toată lumea.

Creați-vă stilul personal cu un inel pentru piercing-ul urechii

Gama largă de inele pentru piercing-ul urechii vă permite să alegeți un inel care vă poate ajuta să vă personalizați stilul. Nu este nimic mai bun decât a avea un stil foarte unic pe care oamenii îl vor invidia și căuta să-l imite. Este posibil să obțineți acest stil unic prin achiziționarea unui inel pentru piercing-ul de ureche care se evidențiază și se potrivește perfect cu restul stilului dvs. vestimentar.

Dacă, de exemplu, purtați mai des rochii "raw" sau "rocket", un inel din titan negru se va potrivi perfect acestui stil. Este vorba de găsirea unui inel care să se potrivească stilului tău existent. Dacă reușiți, nu există nici o îndoială că stilul dvs. personal va străluci în timp ce mergeți pe stradă.

Cum funcționează un piercing de urechi?

În marea majoritate a cazurilor, un piercing de ureche se realizează folosind un pistol de ureche. Pistolul de ureche împușcă rapid un știft/tijă prin ureche și plasează piercing-ul. Cu toate acestea, trebuie să știți că, desigur, nu recomandăm această metodă. Cel mai bun mod de a face un piercing în ureche este la un piercer profesionist care nu utilizează un pistol de urechi.

Un pistol de ureche nu poate fi sterilizat 100%, ceea ce înseamnă că de la un client la altul există riscul să mai rămână sânge sau microbi, iar pistolul va fi folosit și pentru următorii clienți, ceea ce nu este cel mai bun lucru de făcut. În plus, pistolul de ureche distruge mult mai mult țesut în ureche decât dacă ți-ai face un piercing de ureche la un profesionist. Magazinul BodyMod.ro Shop recomandă cu tărie să vă faceți un piercing în ureche la un artist piercing profesionist și nu la bijutierul de la colțul străzii.

Nu te poți sătura de piercing-uri?

Dacă iubești piercing-urile și pur și simplu nu te saturi să citești despre ele, atunci ai putea să vrei să vizitezi pe îndelete paginil3 magazinului nostru online. Aici veți găsi o serie de informații prețioase despre piercing. Poți, printre altele, să afli mai multe informații despre piercing-urile de urechi sau cum să va curățați piercing-urile cu produsele noastre de îngrijire , dar și multe alte informații. Aruncati o privire în paginile magazinului nostru online și aflați mai multe despre lumea piercing-urilor.