• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 115

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 115

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing-ul de ureche model Daith

Daith este un piercing care se află în cartilajul interior al urechii, cel mai apropiat de canalul urechii. Când se poziționează corect, se pare că piercing-ul vine direct din canalul urechii.

Piercing-ul Daith și atenuarea durerii

Se crede că piercing-ul Daith ajută la migrena și anxietatea prin aplicarea unei presiuni constante asupra nervului vag. Daith piercingen menes, at kunne hjælpe med migræne og angst, ved at påføre et konstant tryk på vagusnerven. Mulți oameni vorbesc despre ameliorarea durerii și efectul de atenuare a migrenei. Deci, dacă doriți un piercing care arată bine în timp ce vă ușurează durerea și anxietatea - atunci acest piercing este perfect pentru tine.

Ce bijuterii ar trebui să aleg pentru daith-ul meu?

Deși piesa de bijuterii cea mai frecvent folosită pentru acest tip de piercing este inelul cu bile, puteți folosi cu ușurință alte tipuri de bijuterii, cum ar fi tije curbate și potcoave. Indiferent de tipul de bijuterie pe care o alegeți, puteți fi siguri că piercing-ul dvs. daith va arăta grozav.

Asigurați-vă o bună igienă

La fel ca și alte tipuri de piercing, este foarte important să vă îngrijiți corect piercing-ul. Utilizați produsele noastre de îngrijire pentru a vă asigura că piercing-ul se vindecă în mod corespunzător și nu devine inflamat. Puteți vedea produsele noastre de îngrijire aici.