• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 54

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 54

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tijă curbată pentru piercing-ul sprâncenelor

Aveți un piercing de sprâncene? Daca da, atunci sigur ați auzit de tijele curbate pentru piercing-urile de sprâncene. Tija curbată se potrivește perfect piercing-ului tău în sprâncene. O astfel de tijă dă un aspect frumos și este o bijuterie foarte populară în lumea piercing-urilor.

În textul de mai jos puteți citi mai multe despre tijele curbate. De exemplu, veți putea să citiți cum să vă păstrați cel mai bine piercing-ul curat. În plus, veți putea să citiți puțin despre selecția noastră de tije curbate pe care le avem la magazinul BodyMod.ro.

Selecție mare și interesantă de tije curbate la magazinul BodyMod.ro

În magazinul nostru puteți găsi o mulțime de tije curbate într-o varietate de forme, culori și materiale. Nu avem nici o îndoială că avem o bijuterie piercing de sprâncene pentru toate gusturile. Gama noastră largă include, printre altele, tije curbate cu pietre la capete, multi tije curbate colorate cu vârfuri ascuțite la capete și multe altele.

Dacă sunteți în căutarea de bijuterii piercing noi pentru sprânceană, vă recomandăm să aruncați o privire la selecția noastră. Puteți găsi fără îndoială o bijuterie care este pe gustul tău.

Cum să menții frumoasă și curată tija curbată pentru piercing-ul sprâncenei

Când aveți un piercing, este important să îl curățați în mod regulat. Dacă tocmai ți-ai făcut un piericing la un profesionist, ar trebui să ții rana curată cu soluție salină izotonică dimineața și seara până când rana este vindecată. Odată ce rana este vindecată, puteți să vă curățați piercing-ul de 1-2 ori pe săptămână.

Prin curățarea regulată a piercingului, reduceți la minimum riscul de inflamație și infecții. Nu este nimic mai rău decât să lupți împotriva unei infecții în piercing. Prin urmare, vă recomandăm să curățați mai degrabă mai des decât este indicat.

La magazinul BodyMod.ro, vindem și produse de îngrijire. Dacă aveți nevoie de produse de calitate care să vă păstreze piercing-ul curat, vă recomandăm să aruncați o privire la gama largă de produse de îngrijire. Avem, printre altele, și soluție salină izotonică, care este foarte eficientă în curățarea piercing-urilor proaspăt făcute.

Doriți să aflați mai multe despre tije curbate și alte piercing-uri?

Dacă doriți să aflați mai multe despre piercinguri, vă invităm să explorați paginile magazinului nostru online care este plin cu o mulțime de articole interesante care așteaptă să fie citite de dvs. De exemplu, puteți citi mai multe despre cum să vă păstrați cel mai bine piercing-ul, precum și despre avantajele și dezavantajele alegerii unui material în loc de altul.

pe site-ul nostru găsiți răspunsuri la o mulțime de întrebări care pot fi asociate cu piercing-urile. Dacă nu găsiți răspunsul în magazinul nostru online, vă rugăm să ne contactați. Noi vom încerca, cât putem mai bine, să vă răspundem la întrebările dvs. Bucurați-vă de tija curbată pentru piercing-ul sprâncenelor.